Totes les parceles han sigut empeltades pel viticultor a partir de ceps trobats en la serra de Crevillent o prop d’esta. Es van estudiar diferents clons i varietats per elegir les més adaptades i amb millor característiques per fer vi de qualitat.
Blanques: Forcallat Blanc, Verdil, Moscatell i Esclafagerres.
![](https://oriolromeu.es/wp-content/uploads/2023/12/IMG_20220812_090838-1024x769.jpg)
![](https://oriolromeu.es/wp-content/uploads/2023/12/IMG_20220819_085408-1024x769.jpg)
![Esclafagerres](https://oriolromeu.es/wp-content/uploads/2023/12/Screenshot_2023-10-04-21-15-08-096_com.miui_.gallery-e1701843037390-787x1024.jpg)
Negres: Monastrell i Arcos. També una petita parcel·la de Syrah i Cabernet Franc, varietats foranes pero interesants per fer vi.
![Monastrell Ros](https://oriolromeu.es/wp-content/uploads/2023/12/IMG_20190829_114754-768x1024.jpg)
![](https://oriolromeu.es/wp-content/uploads/2023/12/IMG_20220826_203947-769x1024.jpg)
![Arcos](https://oriolromeu.es/wp-content/uploads/2023/12/IMG_20220907_085144-769x1024.jpg)
![Monastrell](https://oriolromeu.es/wp-content/uploads/2023/12/IMG_20230923_111209-769x1024.jpg)
![Monastrell cep vell](https://oriolromeu.es/wp-content/uploads/2023/12/IMG_20220916_091121-769x1024.jpg)